WELKOM  
 PRIEST/ESS OF BRIGID 
 BRIGIDA HER-INNERD 
 FIVE FIRES 
 AGENDA 
 REFERENTIES 
 CONTACT 
 Heb je vragen, neem gerust contact op 

EARTHMAGICK LEVENS- & JAARWIEL - JE AUTHENTIEKE ZELF -

Mail mij voor meer informatie, zo gauw de data bekend zijn, vind je ze hier!

 ONTSTAAN
Deze training wilde ik eigenlijk zelf volgen en ik besloot hem te gaan geven  toen ik begon met mijn priestess training en vaststelde dat ik naar mijn gevoel basiskennis miste. Hoe maak ik een altaar, hoe kan ik dingen voor mezelf doen als ik niet met een groep ben, hoe maak ik het onderdeel van mijn dagelijks leven. Daarnaast ben ik altijd breed geörienteerd geweest en vind ik de integratie van verschillende soorten kennis en technieken heel belangrijk.

 WAAROM SPIRAL TEACHINGS
Omdat alles in het leven cyclisch is, of het nu om het jaar(wiel), een maand, week, dag, uur enz. gaat en zo is het ook in ons leven. Denk aan het veelgebruikte voorbeeld van het afpellen van laag na laag van een ui, zo spiraleer je steeds dieper naar de kern en los je zaken op een steeds diepgaander niveau op

 DOEL
Mijn voornaamste doel is 'wear your invisible crown'. Met andere woorden, sta in je kracht en voor jezelf!!
Dit bereiken we door samen en met onszelf aan de slag te gaan en alhoewel ons voornaamste instelling zal zijn plezier te hebben terwijl we bezig zijn, zul je merken dat er een transformatie plaatsvindt.

Mijn streven is verder dat je zowel solitair als in een veilige cirkel aan de slag kunt en je daarnaast priestessvaardigheden eigen maakt zoals verschillende manieren van orakelen en divination, space houden, ritueel en ceremonie organiseren

 VORM
Ik heb gekozen voor vier blokken van 6 maanden, zodat je je niet langer dan een half jaar hoeft te verplichten. Wil je de hele training doen en weet je dat aan het begin al, dan is dat prima en ontvang je een korting.
Wil je blok voor blok volgen om te zien wat het je brengt, dan is dat ook prima.
Toewijden kan na blok 1a en b. Inwijden kan na 2a en b.

 INHOUD
In dit jaar en met onze groep bewegen we mee met het wiel van het jaar, en parallel daaraan ook door het wiel van ons leven. Na twee algemene bijeenkomsten waar we al kennismaken met opzetten van een altaar, sacred space opzetten, de magie van rituelen, maken van magische voorwerpen en zowel solitair als gezamenlijk werken stappen we met Imbolc in het jaar en levenswiel. Dus (practical) priestessing zonder meteen aan een specifieke Godin/God.

Je leert over en werkt met de betekenis en inhoud van de acht jaarfeesten die de spaken op het wiel markeren, welke energie zij meebrengen en welke kleuren, kruiden, rituelen en ceremonies passen bij die verschillende periodes. We werken met de windrichtingen, de elementen en uiteraard speelt de Maan in haar verschillende fases een rol. Verder komen Goden, Godinnen, Engelen, totemdieren en andere spirithelpers aan bod.


In ons samenkomen maken we de cirkel rond. Naast onze bijeenkomsten krijg je opdrachten ter verdieping en verinnerlijking van waar we mee bezig zijn. Daarnaast worden er specials georganiseerd waar je extra kennis en ervaring kunt opdoen in onderwerpen die jou interesseren. Stel je wil meer weten van (kaart-)reading , dan kun je zo'n special volgen). Datzelfde geldt voor bijvoorbeeld Jaarwielspecials, Astrologie, Werken met Kristallen, Totemdieren, Sjamanisme, bezoeken aan heilige plaatsen etc.
Deze specials zijn in de regel toegankelijk voor iedereen, niet alleen voor degenen die de jaartraining volgend, maar als je de jaartraining volgt, geniet je van een aanzienlijke korting bij deelname. Sommige specials zullen door gastdocenten gegeven worden.
Bij voldoende belangstelling binnen de groep is er ook een mogelijkheid om de specials uitsluitend voor de groep te organiseren.  

Aan het einde van het eerste jaar kun je desgewenst al toewijden als Spiral Priest of Priestess (en daarmee aan Gaia, de oermoeder, moeder aarde, de Godin van de natuur, in wie alle vijf elementen samenkomen. Je kunt er ook voor kiezen toe te wijden aan de elementen of een specifiek element, Flamekeeper, Waterbearer, Earthguardian, Airkeeper.

In het tweede jaar draait het eveneens om (praktische) priest/priestess skills.
Aan het einde van het tweede jaar volgt (eveneens eigen keuze) de inwijding
als Spiral Priest of Priestess.

                   


PRAKTISCHE INFORMATIE

 Cursuslocatie: Nederweert, Roeventerschans 11 / Wilhelminastraat 10
 Kosten per blok van 6 maanden bedragen € 450;
     Bij inschrijving per jaar (2 blokken) betaal je € 800
     Bij inschrijving voor de volledige 2 jarige training (4 blokken) betaal je € 1.500
 Inbegrepen in cursusbedrag zijn de cursusdagen, reader, schrijfmateriaal, koffie, thee, water, snacks, certificaat, online groep 
     & ondersteuning. Ook de cursusmaterialen zijn inbegrepen, naast de dingen waarvan gevraagd wordt die zelf te verzamelen of
     te kiezen.
Aanvang van de cursus is om 11:00uur, je bent welkom vanaf 10:30 uur.
 Lunchen kan in Nederweert of mag je zelf meebrengen; mogelijk wordt er voor soep gezorgd.
 Het is het prettigste om gemakkelijk zittende kleding te dragen.
 Er zijn verschillende overnachtingsmogelijkheden in de buurt (Weert en Nederweert).
 Bij inschrijving ontvang je onder andere een brief met aanvullende informatie, een intakeformulier, de factuur en de cursusvoorwaarden. 


INSCHRIJVEN - via dit formulier

Je gegevens :

de Heer Mevrouw
Naam
Organisatie
Postcode + plaats
Straat + huisnummer
Telefoon
Mobiele Telefoon
Geboortedatum
E-mail
Spiral 1a - Earthmagick Jaarwiel 20/21
Spiral 1b - Earthmagick Jaarwiel 2021
Spiral 2a - Earthmagick Jaarwiel 21/22
Spiral 2b - Earthmagick Jaarwiel 2022
Opmerkingen

Copyright © 2023 Anna Bemelmans. All rights reserved. Privacy StatementDisclaimer Contact Home