WELKOM  
 PRIEST/ESS OF BRIGID 
 BRIGIDA HER-INNERD 
 FIVE FIRES 
 AGENDA 
 REFERENTIES 
 CONTACT 
 met dank aan mijn cursisten 

 Referenties

hieronder enkele reacties op van de verschillende soorten behandelingen. Superfijn dat ik het vertrouwen kreeg om met jullie te werken en dank voor deze terugkoppeling en de toestemming tot het plaatsen ervan. Bedankt!!

Priest & Priesteres van Brigid training

 “ inmiddels heb ik ook het tweede jaar van de brigid training gevolgd, en heb ik me met Brigid verbonden.
Ik heb ook dit jaar weer prachtige dingen geleerd, juist omdat we het dit jaar in de wereld moesten zetten. Dat riep in het begin wat weerstand op, maar ben zo blij dat ik doorgezet heb en de opleiding helemaal heb afgerond. Het is echt een verrijking van mijn leven maar ook van mezelf. Ik weet veel beter wie ik ben, en wat ik de wereld wil brengen.
En Anna, ik heb je vorig jaar al gezegd, ik vind jou een geweldig mens, oprecht, krachtig en positief, en ben je dankbaar dat ik van je heb mogen leren!
Xx Martje

 Lieve Anna, dank je wel voor jouw liefdevolle, warme, 'moederlijke'(ja toch!) begeleiding de afgelopen twee jaar, en voor het feit dat je me de vrijheid gaf mijn eigen pad te lopen. Zonder jouw telkens weer opbeurende, medelevende positiviteit had ik mijn weg hier naartoe niet echt afgemaakt misschien . Dank je wel voor de vele sfeervolle magische koestermomenten. Zo  blij dat ik je ooit ben tegengekomen!


AVALON THROUGH THE ELEMENTS ~ REIS 29 MEI - 3 JUNI 2019 - snippets

Net een weekje terug van mijn geweldige reis naar Glastonbury (through the elements). zelden heb ik In een kleine week zo close opgetrokken met mensen die ik daarvoor niet kende. Anna zorgde er moeiteloos voor dat iedereen zich op zijn gemak voelde, alles was tot in de puntjes verzorgd, en de reis was een goed uitgekiende reeks van diverse en afwisselende activiteiten. Ik heb niet alleen zeer genoten, ik heb ook veel geleerd, gelachen, en heb nieuwe ideeën voor de toekomst. het was, kortom, een inspirerende reis!.


Priest & Priesteres van Brigid training
Ik heb bij Anna de Brigid training gedaan, en afgelopen jaar de Glastonbury reis meegemaakt.
Ik vind Anna een topper! Ze is recht door zee. Enorm betrokken en liefdevol. Ze kan je rake en ware woorden zeggen waar je echt mee verder kunt. Ze heeft veel kennis die ze goed weet over te brengen. En daarnaast blijft ze ook gewoon wie ze is, sterk, maar ze durft ook zichzelf te laten zien met haar kwetsbare kanten. Hoe sterk ben je dan😉
Dat geeft mij echt vertrouwen!
Ik ben heel blij dat ik van haar mag leren. Op naar t tweede jaar van de training! Martje


 Priest & Priesteres van Brigid training
Hele mooie training, waarin je onder de liefdevolle warme begeleiding van Anna op zoek gaat naar jouw kracht, verbinding met de natuur, ritme van het jaar op een manier die bij jou past, jouw eigen weg. Natuurlijk kun je dingen tegenkomen van jezelf maar Anna zoekt dan weer met je waar jouw grenzen zijn, jouw passie ligt en kijkt samen met jou wat jij nodig hebt.  Zoveel verschillende mensen en ook zo verschillend hoe we dit jaar door gingen. We eindigden met een bijzonder dedicationweekend. Ieder op zijn manier helemaal passend bij ons zelf. Mooi hoe ze dit met haar warmte, humor en begeleidingstalenten voor elkaar krijgt. Leonie


 AVALON THROUGH THE ELEMENTS ~ REIS 9-14 MEI 2018 - snippets

 Een hele bijzondere reis naar bijzondere plekken, .... veel mooie inzichten gekregen dankzij jullie prachtige rituelen en liefdevolle begeleiding...... en genoten van 't plezier, 't dansen, samen eten, 't heerlijke aardse wat er tegenover stond  dank voor deze prachtige dagen. ik heb genoten. Persoonlijke stukken mogen aankijken en omarmen. Jullie liefdevolle begeleiding voelde warm, nooit afbakenend maar als zacht steun en aanwezigheid .....  ... onvergetelijke dagen... de dag naar Stonehenge en Avebury vond ik geweldig, indrukwekkend en rustgevend......jullie inwijding voelde diep en krachtig ... als groepsleiders zijn jullie een mooie aanvulling op elkaar...  wat een heerlijke reis vol onverwachte verrassingen .... dankbaar voor wat jullie hebben neergezet..we hebben ons gevoeld als een magisch kind voor wie tijd niet bestaat,.... gegroeid en opengebloeid.... .wij reizen terug, anders dan wij waren  wat heb ik een geweldige reis gehad....de White Spring was een van de hoogtepunten van loslaten en transformatie ... bedankt voor de mooie meditaties en het hoeden van de groep... ik ben blij dat ik deze reis gemaakt heb   dank dat ik met jullie meemocht naar Glastonbury  mooie herinneringen aan de beleving van de Heilige Plaatsen neem ik mee .... dank daarvoor en voor de prachtige Inwijding
.


 MARJOLEIN OVER DE IET-WORKSHOPS (INTEGRATED ENERGY THERAPY)

Vorig jaar heb ik de cursus IET basic, intermediate en advanced gevolgd bij Anna. In een heerlijke, veilige sfeer veel geleerd. Een goed toepasbare techniek waar ik graag gebruik van maak in mijn praktijk. Ik kijk uit naar andere cursussen die door Anna gegeven worden.


 SNIPPETS DRAGON AWARENESS

  Een dag van Draken,vuur,kristallen bollen,licht. Kortom een bijzonder dag vol drakenwijsheid. Heerlijke Workshop. Met dank aan Anna Bemelmans 🖤🐉🖤 Mia  Bedankt voor de mooie dag - Wendy    Bedankt voor jou zijn - Astrid  


 AVALON ~ JOURNEY THROUGH THE ELEMENTS ~ REIS 24-29 MEI 2017

 WAT SIMONE ZEGT:
Lieve Anna en Esther,
Hier in Zoetermeer voel ik de dankbaarheid van hetgeen ik heb mogen meemaken de afgelopen dagen. Er is zoveel gebeurd en zoveel gezegd dat het moeilijk is om even de chaos op orde te krijgen.
Maar deze chaos omarm ik met liefde, want ik weet dat het goed is. To get rest its important to shake things up a little. Nou laat dat little maar weg. Ik heb echt het gevoel dat ik ontzettend door elkaar ben geschud de laatste paar dagen. Gelukkig heb ik veel achter kunnen laten. Maar ik ben er nog niet. Ook dat maakt niet uit want ik weet dat elk ervaring er 1 is waar je wijzer, sterker en levenslustiger uit zal komen.
Dankjewel voor jullie oplettendheid, de liefde, de rust en jullie wijsheid en spiritualiteit om met een groep van dit formaat iedere ziel gerust te stellen en te helpen om weer voorwaarts te gaan. Bless you both! Simone

 WAT ANS EN MELWIN ZEGGEN:
Lieve Anna en Esther,
Glastonbury 2017 , was en is voor ons een heel bijzondere reis. Melwin en ik waren op zoek naar verwondering en openbaring. Door de mooie oefeningen, meditatie, groepsactiviteiten hebben we zowel een reis gemaakt naar Glastonbury , maar ook een innerlijke reis. Prachtige boodschappen, liefdevolle begeleiding en tijd voor de natuur en elementen brachten ons naar Avalon. Voor het eerst met een groep mee, en dan zoveel lieve , mooie mensen ontmoeten, is een geschenk. Jullie hebben de reis goed voorbereid en zeer natuurlijk begeleid. Tijd voor de groep maar ook voor de individuele vragen. En natuurlijk ook de extra's buiten het programma zoals de jamsessie in Hawtornes, waren geweldig. Simone en Melwin gingen helemaal los. Nog dagen hadden we nodig om een beetje los te komen van de andere dimensie.
Bedankt voor jullie goed ingevulde/ opgebouwde reis en voor jullie warme vriendschap. Melwin en Ans 
Groetjes Uit Dordrecht

 WAT KITTY ZEGT:
Hallo Anna en Esther,
Bij deze wil ik jullie hartelijk danken voor de geweldige reis. Het was een hele bijzondere ervaring.
De reis en alle excursies en workshops waren tot in de puntjes verzorgd. De B&B was heel goed.
Het was ook een hele fijne groep maar jullie hebben het heel speciaal en bijzonder gemaakt.
Het was een hele fijne beleving die heel diep is gegaan.
Een reis die ik iedereen kan aanbevelen
Nogmaals heel hartelijk dank en een dikke knuffel voor jullie 2.
Kitty

 WAT WENDY ZEGT:
Ik heb deel mogen nemen aan het Glastonbury avontuur. Wat een verrijking! ik ben mezelf tegen gekomen, heb heel veel geleerd en kan echt zeggen dat ik als ander mens terug ben gekomen. Helaas moest ik mijn reis afbreken door een onverwacht overlijden. Anna en Esther hebben me alles uit handen genomen en hebben gezorgd dat ik zo snel mogelijk terug naar huis kon. Esther en Anna, bedankt voor de goede zorgen en dat ik deze magische reis met jullie heb mogen maken. Wendy


 

 SIMONE OVER DE IET- (INTEGRATED ENERGY THERAPY) EN ENGELENWORKSHOPS

Bij Anna heb ik de cursus IET Basic, Intermediate & Advanced  en de cursus Kennismaken met Engelen en Engelenkaart reading I  gevolgd. Ik heb tal van websites bezocht maar Anna stak er (voor mij) met kop en schouders bovenuit. Wat ben ik daar dankbaar voor! Wij hebben een connectie daar zijn we achter gekomen (met hulp van de Engelen hebben wij elkaar ontmoet). Mijn dankbaarheid daarvoor is héél groot!
Wat heb ik veel geleerd en wat is het heerlijk om Anna als coach, moeder Engel en lerares te hebben.

Het geduld, gemak en de liefde hangen om haar heen en zo gul als dat zij is, zorgt zij ervoor dat het bij je binnenkomt.
Lieve Anna bedankt voor de mooie leerzame dagen ik heb al heel wat mensen behandeld (healing en reading) en nog steeds vraag ik mezelf af hoe dit toch mogelijk is. Ik ben vooral dankbaar dat ik dit kan/mag doen.
Jij hebt mij laten zien hoe ik gebruik mag maken van de kracht van de Engelen en mij dat ook laten voelen. Dit is echt een verrijking van mezelf en de mensen om mij heen.
Voor een ieder die de IET cursus wil doen. GA VOOR ANNA! Daar krijg je absoluut geen spijt van.

Heel veel liefs, warmte en licht, Simone
 

 

 OVER DE GLASTONBURY - AVALON REIS MEI 2016

Lieve Anna en Esther,
Ik had jullie nog beloofd mijn belevenissen van de reis naar Glastonbury, het land van Avalon, te delen. Het was een magische belevenis. . . Meerdere malen werd mijn hart geraakt door gebeurtenissen, door de mooie energie van Glastonbury en door de mooie liefdevolle energieën van alle deelnemers van de groep.
Door de workshops en door de groepsleden heb ik de godin in mij kunnen voelen en voel ik de kracht in mij stromen.
Het hoogtepunt voor mij was toch wel de onverwachte kans om the white spring well te mogen bezoeken. Zo bijzonder en zo geraakt door het chanten, door het geluid van de hoorn, door de intense energie, de kracht van het water, maar bovenal door de emoties die bij mij vanuit het diepst van mijn hart naar boven kwamen. Herinneringen, verdriet en eenzaamheid overvielen mij en ik besefte dat ik hier in Avalon mijn ziel moest ophalen...
Dank jullie wel voor het organiseren van deze mooie reis. Anna dank je wel voor je warmte en Esther dank je wel voor je bijzondere gave om de mens in zijn puurheid te kunnen zien en dit te verwoorden. I see you!
En natuurlijk ben ik zo dankbaar dat ik samen met Hennie, Monique en Rachel deze reis heb mogen maken in licht en liefde.
With love, Debby Brühns

 Onvergetelijke spirituele reis naar Glastonbury! Mesmerizing! Magic! Thanx Anna <3 - Monique 


 HEALING OP AFSTAND
Anna Bemelmans, thank you so much for the powerful distance healing tonight - you actually are a life saver                      SNIPPETS

 Onvergetelijke spirituele reis naar Glastonbury! Mesmerizing! Magic! Thanx Anna <3 - Monique Wat een mooie en bijzondere ervaring! Absoluut een aanrader! - Angèl    Een aanrader! - Johan   Ik heb geleerd dat ik echt op de engelen kan vertrouwen en de communicatie is veel duidelijker geworden, dank je wel voor de tijd die je voor me genomen hebt, ik heb er heel veel aan gehad en nóg! - Corrie   


Terugkoppeling Dick - IET - Coaching - Astrologie

Anna,
IK wil je heel erg bedanken voor de fijne sessies die we hebben gehad.
Vanaf het eerste moment voel ik me prettig bij je en kan ik mezelf uiten zoals ik zou willen. Dit heeft tot gevolg dat je goed op mij kunt inspelen en me raakt op de juiste punten.
De eerste was een IET sessie, waarbij veel is besproken en waar ik me na de behandeling een ander mens ben gaan voelen.
Onze 2e sessie was een lang gesprek, wat uiteindelijk op mijn chakra's uitkwam en waar ik heel veel lering uit heb getrokken, over hoe ik in het leven sta en wat ik zou kunnen aanpakken om er nog beter in te komen staan.
De 3e sessie was de uitdraai en uitleg over mijn horoscoop. Ik raad eenieder aan dit te laten doen. In de beschrijving herken ik mezelf helemaal terug en het is fijn om te weten, dat je je op bepaalde periodes in de komende tijd kunt voorbereiden op wat er op je af komt.
Kortom, een goed idee om me door je te laten behandelen, het verleden is/wordt opgeruimd en het maakt me bewuster, waar ik sta en wat ik kan doen om mijn leven nog aangenamer te krijgen.
Tot de volgende afspraak, groetjes,
Dick


  Terugkoppeling Henny IET Intermediate

Ik ben nu een aantal keren bij Anna geweest voor een IET behandeling. Ik voelde me meteen thuis. Anna is een zeer liefdevol persoon die je direkt op je gemak stelt. De ruimte is heel sfeervol en erg ontspannend.
Het feit dat ik vanuit Den Haag naar Nederweert rijd zegt al genoeg over mijn vertrouwen in Anna en haar behandeling.
Ik ga ook zeker een cursus/workshop bij haar volgen.  Ze heeft mij voor veel dingen enthousiast gemaakt en zo ook om dingen weer heel positief te benaderen.
Heel erg bedankt Anna en tot snel !!
Lieve groet, Henny Hagebeek Den Haag

  Terugkoppeling Kosta Engelenreading

Ik heb van Anna een reading mogen ontvangen. Al vanaf het begin bij het trekken van de kaarten was het opmerkelijk hoe de juiste kaarten werden aangereikt. Exact de juiste kaarten met enorme mooie boodschappen mocht ik ontvangen uit liefde waarmee Anna het voor me aanvoelde en uitsprak.
Tijdens de reading gebeurden er allerlei lichamelijke emoties zoals kippenvel, blijdschap en ook tranen. Al met al ben ik erg dankbaar voor de mooie en liefdevolle reading die ik via Anna van boven mocht ontvangen.

Lieve Anna dank je wel voor alles !!! 

 Terugkoppeling Sabrina halverwege IET Intermediate traject:

Mijn eerste ervaring met IET was erg bijzonder, ik wist niet goed wat ik er van kon en mocht verwachten dus ben er helemaal open ingestapt. Toen ik eenmaal op de tafel lag en de sessie begon, voelde ik van alles door mijn lichaam heen. Ik voelde heel duidelijk waar ik blokkades had en toen dat behandeld werd, merkte ik dat de blokkades opgeheven werden; angst werd liefde en dat voelde ik gelijk. 

Verder voelde ik letterlijk en figuurlijk dat er een steen van mijn borst werd gehaald toen de IET bij de kern van mijn probleem kwam. Tevens zag ik in flitsen dat de keuzes die ik tot nu toe gemaakt heb in mijn leven veel te maken hebben met een diep gewortelde pijn. Ik kreeg echt een hele groot en duidelijk inzicht over mijn leven en hoe ik het kan veranderen. De dagen na de eerste sessie was ik erg moe en ik kon aan mijn lijf merken dat de IET nog steeds aan het doorwerken was, alleen voelde ik de verdiet en pijn niet. 's-avonds als ik lag te slapen, droomde ik erg veel. Ik sliep dus erg onrustig maar kon me de volgende ochtend de dromen niet herinneren en merkte wel dat ik iedere dag mezelf steeds meer opgeruimd voelde.
 
Twee weken later ben ik voor mijn 2e sessie IET geweest en ik kon aan mezelf merken dat er al veel oud zeer was opgeruimd. Eenmaal liggend op de tafel kreeg ik ook de bevestiging dat er al een heel groot gedeelte was opgeruimd en ook dit was weer een bijzondere ervaring. Binnenkort ga ik voor mijn 3e keer naar IET maar ik kan nu al zeggen dat ik er al heel veel aan gehad heb zowel geestelijk als lichamelijk ben ik met sprongen vooruit gegaan. Ik heb veel meer energie, voel me gelukkiger, heb lichamelijk minder klachten en heb letterlijk en figuurlijk meer ruimte in mijn hart voor liefde voor mezelf.

 Terugkoppeling Juan na diverse soorten sessies

Reading Engelenkaarten
De readings vond ik erg raak. Veel dingen die werden verteld, klopten of zaten in dezelfde lijn met de voorspellingen van andere paragnosten, nu 3 maanden verder kan ik zeggen dat de helft al letterlijk of bij benadering zijn uitgekomen. Het grote voordeel van voorkennis is dat je weet wat gaat komen, en de engelen geven aan wat de bedoeling daarvan is voor jezelf zodat  je door juist handelen zaken snel kunt oplossen zonder de ezel te zijn die zich 2 keer aan dezelfde steen stoot.

Healing
De healings beschouw ik echt als een opruiming! Het maakt je hoofd en ziel rustig. Mijn ervaring is dat er veel energie op gaat aan anderen door gedachten, verantwoordelijk voelen voor anderen maar ook hoe anderen aan je “trekken” waardoor je van jezelf af raakt, ook hier is de healing een zeer goede oplossing voor om de koorden gebaseerd op angst of andere ongewenste emoties met anderen te verbreken. Ook tijdens de Healings komt er vaak aanvullende informatie over bepaalde situaties en wordt het helder hoe te handelen. Eigen blokkades in bepaalde chakra’s worden ook duidelijk opgeruimd, ik merk dat ik na een healing weer dichter bij mezelf sta en beter geaard ben, helemaal top!

IET Intermediate & Advanced
I.E.T. is erg opmerkelijk, in het begin geloofde ik niet in het “wonder” van IET. Het is toch ook ongelooflijk dat je dingen kunt oplossen zonder ze te (her)beleven maar het kan ook geen toeval zijn dat ik na een paar IET-behandelingen veel minder angsten heb. Nu heb ik veel meer vrede en berusting, echt het gevoel dat alles wel goed komt of sterker nog, ik vraag het mij veel minder af en leef dus meer in het nu. Ook oude gedachtenpatronen die mijn leven beperkten of beïnvloedden in hoe ik het leven wil leven, zijn nu veel minder aanwezig. Natuurlijk is het niet met een paar sessies helemaal opgelost maar het gaat voor mijn gevoel toch echt in een sneltreintempo. Typisch was ook dat ik een paar dagen na de IET behandeling bij een paragnost was die mij vertelde dat ik een hele zuivere aura had van rose/gele kleur en die zich afvroeg hoe ik dat zo snel had gedaan.

 

Copyright © 2023 Anna Bemelmans. All rights reserved. Privacy StatementDisclaimer Contact Home